Werktuigbouw

Werktuigbouwkundige installaties die presteren zoals was afgesproken: het klinkt vanzelfsprekend. En dat is het bij ons ook! We denken mee in uw proces van bouwen of renoveren bij utiliteitsbouw of industrie. 

Verwarming

Verwarmen alléén is niet meer genoeg. Een lage energieprestatiecoëfficiënt is een vereiste en warmte terugwinnen is wenselijk. Of het nu gaat om grote werkvloeren of om klimaatbeheersing per woon- of werkplek:  We streven continu naar duurzame en slimme oplossingen.

Koeling

Al in de ontwerpfase zoeken we de milieuvriendelijkste manier van koelen. Daarbij gebruiken we energiezuinige componenten en zoeken bijvoorbeeld manieren om restwarmte rendabel te gebruiken. Voor iedere situatie passen wij de optimale koeltechniek toe die aansluit bij uw budget en doelstellingen. Wij zijn STEK-gecertificeerd.

Luchtbehandeling

De juiste dosering van frisse lucht resulteert in een uitstekend binnenklimaat zonder energieverspilling. Omdat we alle technieken beheersen, vinden we altijd het juiste evenwicht. En we maken waar wat we vooraf toezeggen!

Water en sanitair

Als totaal-installateur kunnen we niet alleen de waterinstallatie aanleggen. We kunnen ook een geïntegreerde oplossing bieden samen met elektrotechniek en klimaatbeheersing. Wij zijn een SEI-gecertificeerd installatiebedrijf.

Meet- en regeltechniek

De besturing vormt het hart van iedere technische installatie. Of het nu gaat om een eenvoudige CV-installatie of een complex  gebouwbeheersysteem inclusief warmtepompen en/of bodemopslag: onze gespecialiseerde medewerkers zorgen altijd voor het meest efficiënte besturingssysteem.

 

 

Gerelateerde projecten