Warmtepompen

Een warmtepomp is een apparaat dat warmte verplaatst door middel van arbeid. Het zit zelfs in uw koelkast. Eén van de duurzame oplossingen waar Madern Techniek B.V. gebruik van maakt zijn warmtepompen.

Meer weten over warmtepompen?
Neem contact op

Hoe werken warmtepompen?

Warmtepompen zetten de warmte uit de bodem of uit de buitenlucht om in warm water voor met name de verwarming of koelen van gebouwen. We beschikken over de kennis en capaciteiten om een installatie met warmtepompen tot in de puntjes te regelen.

Duurzaamheid is een hippe term tegenwoordig, voor Madern Techniek staat het al jaren centraal. Wij passen duurzame energie al jaren toe op zowel nieuwbouw als renovatie. Warmtepompen spelen hierin een belangrijke rol.

Waterpompen zetten warmte uit de bodem of uit de buitenlucht om in warm water. De toepassing van warmtepompen wordt met name gebruikt voor het verwarmen of koelen van gebouwen. 

Zijn warmtepompen rendabel?

Het hangt uiteraard af van uw type woning of bedrijfspand, of het gebruik van een warmtepomp rendabel is. De kosten van gebruik van warmtepompen (onderhoud en energie) zijn gemiddeld 17 procent lager dan voor een combiketel op gas. De installatie kost meer, maar met de jaren haalt u die investering eruit.

Zowel bedrijven als particulieren komen mogelijk in aanmerking voor een subsidie, hierdoor worden de investeringskosten lager.

Wilt u advies over warmtepompen?
Vraag vrijblijvend advies op

Waarom warmtepompen bij Madern Techniek?

Wat voor project u ook heeft, een particuliere woning, een nieuwbouwproject of een bedrijfspand: we helpen u graag met advies over het installeren van warmtepompen. Ook als u de knoop al doorgehakt heeft, kies dan voor een betrouwbare partner met veel ervaring: kies Madern Techniek.

Rivium, Aboma en Elgersma Automotive Supply, zij gingen u voor!

Madern Techniek BV ontwerpt, installeert en onderhoudt.

“Met kennis van zaken en oog voor de toekomst.”

Wie zijn wij?

  • We doen wat we zeggen.
  • We richtten ons specifiek op duurzame energie
  • We hebben verstand van zaken
  • We bieden alles onder één dak.

Wilt u advies over warmtepompen?
Vraag vrijblijvend advies op

Projecten