Utiliteitsbouw

Het verduurzamen van uw vastgoed is niet alleen goed voor het milieu. Het is ook goed voor uw bedrijfsvoering. U kunt besparen op uw energierekening door goede technieken toe te passen, daarnaast draagt een duurzaam gebouw bij aan het imago van uw onderneming.

Neem contact op

Onze projecten kennen diverse installatietypes: verwarming, koeling, luchtbehandeling, water en sanitair, meet en regeltechniek, elektra en service & onderhoud. Juist voor de utiliteitsbouw zijn wij een ideale medespeler, omdat we een totaalpakket kunnen leveren.

Duurzaam bouwen

We streven continu naar duurzame en slimme oplossingen voor klimaatbeheersing per woon- of werkplek, betrouwbare brandmeld-, ontruiming- en beveiligingsinstallaties, energie zuinige sanitaire- en elektrotechnische installaties. Het is een hele mond vol, maar wij zijn er helemaal in thuis. Wat voor installateur u ook zoekt voor uw project in de utiliteitsbouw: wij staan voor u klaar.

Grote projecten moeten degelijk en gestructureerd aangepakt worden. Madern Techniek regelt graag voor u dat de installatie vlekkeloos verloopt. Wij hebben de ervaring in huis en werken alleen met vakmensen. Onze tevreden klanten zijn daarvan het beste bewijs.

Bekijk onze projecten in de woning- en utiliteitsbouw.

Word ook een tevreden klant

Over Madern techniek BV

Omdat we bij elke opdracht denken:

  • Hoe zouden wij het zelf willen?
  • Welke werkwijze is efficiënt?
  • Hoe werken we optimaal samen?
  • Hoe wordt het leven in dit gebouw comfortabel en duurzaam?

Daarom leveren onze projecten grote voordelen op voor de opdrachtgevers.

Als u kiest om de meet en regeltechniek te laten doen door Madern Techniek kiest u niet alleen voor een inhoudelijk goed systeem maar ook voor een oplossing. Onze technici zien in hoe het beter en efficiënter kan.

We streven continu naar duurzame en slimme oplossingen voor klimaatbeheersing per woon- of werkplek, betrouwbare brandmeld-, ontruiming- en beveiligingsinstallaties, energie zuinige sanitaire- en elektrotechnische installaties voor zowel utiliteit- als woningbouw.….. en nog veel meer.

Madern Techniek ontwerpt, installeert en onderhoudt.

"Met kennis van zaken en oog voor de toekomst."

Wilt u ook een duurzame utiliteitsbouw? Advies

 

 

 

Projecten