Service & onderhoud

Tijdig onderhoud van uw kostbare installaties brengt storingen tot een minimum terug. Onze onderhoudsabonnementen verdienen zich dan ook snel terug in de vorm van optimale prestaties en maximaal rendement. U kunt de beheerskosten van uw technische installaties dan ook goed budgetteren.

Natuurlijk kunnen er storingen optreden door onvoorziene omstandigheden. Dan is het goed te weten dat wij snel ter plaatse kunnen zijn om de storing te verhelpen. Ook als wij de installatie niet aangelegd hebben, kunt u een beroep doen op ons probleemoplossend vermogen.  

Gebouwbeheersysteem (GBS)

Techniek neemt een steeds grotere plaats in – en de optimale werking wordt dan ook steeds belangrijker. Wij integreren alle installaties voor klimaatbeheersing, water en elektra en kunnen deze op afstand monitoren. Zo kunnen we het functioneren van de installaties volgen – en waar nodig bijsturen. Ook kunnen we snel de oorzaak vaststellen van storingen en deze veelal op afstand verhelpen. Uw installaties worden door ons professioneel bewaakt en bestuurd. Zodat u met minder energie meer comfort en meer bedrijfszekerheid krijgt. 

 

 

Projecten