De Waterman Uitgeest

Korte Omschrijving

In Uitgeest hebben wij opdracht gekregen voor dit geweldige project. In opdracht van Scholtens ontwikkeling en bouw waarin wij als Madern Techniek zijnde de gehele sanitaire en werkbouwkundige installatie mogen realiseren.

Omschrijving

Waterman'
Het project heeft de toepasselijke naam ‘'Waterman” gekregen. Deze naam is gekozen door de unieke ligging van de appartementen, omringd door water. Het uitzicht vanuit de appartementen op deze locatie is weids, groen en waterrijk. Rietkragen en subtiele hoogteverschillen, afgewisseld met gazons, zorgen voor een optimale waterbeleving vanuit de appartementen. ”Waterman” ligt in een waterrijke omgeving aan het Alkmaarder- en Uitgeestermeer, met de stad op slechts een steenworp afstand.

“Waterman” is een heerlijke woonomgeving met een hoog kwaliteitsniveau van wonen en leven met eindeloze aanwezigheid van ruimte, lucht, water en groen. “Waterman” combineert stedelijkheid met het dorpse gevoel en de rust van de natuur.

Het project Waterman bestaat uit drie kleinschalige gebouwen die verschillend zijn van grootte:
Appartementencomplex A heeft vier woonlagen met 4 driekamerappartementen van 93 m², en 8 vierkamerappartementen van 128 m². Deze appartementen hebben een balkon en de appartementen op de begane grond beschikken over een riante tuin aan het water. Alle appartementen beschikken over een berging en parkeerplaats in de parkeerkelder.

Appartementencomplex B  bestaat uit 3 woonlagen met 12 driekamerappartementen en 4 tweekamerappartementen van ruim 77 m2. Deze appartementen beschikken over een berging en kunnen parkeren op eigen terrein.

Blok C bestaat uit 24 appartementen en is voor het huursegment. 


Onder één van de gebouwen komt een parkeerkelder en verder zijn er genoeg parkeerplaatsen in het plangebied opgenomen.

Vanuit het appartement kunnen bewoners direct een boottochtje maken, met een wijntje en stokbroodje, naar het natuurgebied, het Uitgeestermeer of Alkmaardermeer.

Alle appartementen zijn comfortabel, modern en beschikken over een zonnige buitenruimte. Deze levensloopbestendige woningen van zowel blok A als B worden standaard voorzien van vloerverwarming, luxe keuken en een compleet afgewerkte badkamer.

Installaties & technieken

- Sanitaire installatie

- Verwarming

- Luchtbehandeling