Installatietype

  Projecten

  Sorteer op: Nieuwste Naam
 • De Toren

  Bij dit prachtige project in Hoorn worden er ruim 200 appartementen gerealiseerd in dit complex waarin wij als Madern Techniek zijnde voor het hele complex de W-Installatie mogen verzorgen.

 • Nieuwbouw woningen Papelaan te Weesp

  De Woningcorporatie 'De Woningbouw' bouwt aan de Papelaan te Weesp 28 sociale huur appartementen en 22 eengezinswoningen voor verhuur in de vrije sector.

 • 95 Appartementen Hilversum

  Van kantoorterrein naar levendige woonwijk

  Woningcorporatie de Alliantie en de gemeente Hilversum hebben de eerste plannen voor de herontwikkeling van het Lucentterrein in concept klaar. Het 3,5 hectare grote kantoorterrein transformeert de komende jaren tot een nieuwe onderscheidende, levendige, gemengde woon-werkbuurt in Hilversum. Zeer centraal gelegen nabij winkels, station en stadscentrum. In het concept plan komen ongeveer 300 woningen. Intussen is het nieuwe kantoor van de Alliantie gereed en in gebruik. 

 • 83 appartementen Kaap Hoorn

  Aangezien het gebouw in uitstekende staat verkeerde, besloot eigenaar Scholtens Projecten tot transformatie van het voormalige Liornehuis in Hoorn, in plaats van het te slopen.

 • De Proeftuinen

  De Proeftuinen is een opvallend project van 37 woningen in de wijk Hoge Weide. Hier kunt u een unieke woning uitkiezen en krijgt u een ongekende vrijheid om deze naar eigen smaak in te delen. Zo creëert u een ideale woning die aan alle wensen voldoet.

 • De Waterman Uitgeest

  In Uitgeest hebben wij opdracht gekregen voor dit geweldige project. In opdracht van Scholtens ontwikkeling en bouw waarin wij als Madern Techniek zijnde de gehele sanitaire en werkbouwkundige installatie mogen realiseren.

 • De Robijn Deventer

  In opdracht van Scholtens bouw heeft Madern Techniek voor 56 appartementen de werkbouwkundige en santiraire installaties en tevens ook de luchtbehandeling mogen realiseren