Nieuwbouw op Energy Innovation Park Alkmaar

Korte Omschrijving

Technologiebedrijf Technobis verhuist op termijn naar het Energy Innovation Park Alkmaar. De Noord-Hollandse Gedeputeerde Jaap Bond gaf op 16 oktober 2013 officieel het sein aan Wadi Vastgoed uit Alkmaar om met de bouw van de nieuwe bedrijfsruimte met kantoor te starten. 

Omschrijving

De bouwstart is de eerste stap naar een cluster van innovatieve, energie-gerelateerde bedrijven op de Boekelermeer in Alkmaar. Het Energy Innovation Park Alkmaar is een initiatief van gemeente Alkmaar, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, provincie Noord-Holland en TAQA. Een van de pijlers van het Energy Innovation Park is het bij elkaar brengen van innovatieve ondernemers en bedrijven gelieerd aan zowel traditionele als groene en nieuwe energie-gerelateerde activiteiten.  
 
Het park gelegen op het industrieterrein Boekelermeer in Alkmaar is ruimte voor bedrijven en instellingen die zich bezighouden met maintenance repair & operations, research & development of wetenschappelijk onderzoek.  
 
Madern Techniek B.V. realiseert voor haar opdrachtgever de verwarming, koeling, luchtbehandeling, water en sanitair en meet en regeltechniek voor dit project.

Installaties & technieken

 Verwarming
 Koeling
 Luchtbehandeling
 Water en sanitair
 Meet- en regeltechniek