Installatietype

  Projecten

  Sorteer op: Nieuwste Naam
 • Medisch Centrum Weesp

  Hoogwaardige zorgverlening vraagt om inzet van hypermoderne technische voorzieningen.

 • Tyco Eletronics Den Bosch

  Tyco Electronics Nederland (dochter-onderneming van het Amerikaanse TE Connectivity) besloot in Den Bosch 4000 m2 toe te voegen aan de bestaande bedrijfsruimte.

   

 • Elgersma Automotive Supply Vianen

  Elgersma BV is al sinds 1921 actief in de automotive branche. Met de bouw van een nieuw pand kon Elgersma alle afdelingen samenvoegen onder één dak. In dit modern en efficiënt ingerichte centrale magazijn van ELGERSMA in Vianen liggen ruim 35.000 artikelen op voorraad.

 • Aboma Maxwellstraat Ede

  In Ede wilde Aboma dat hun nieuwe kantoor voorzien werd van comfortabele klimaatbeheersing. Aboma is een zakelijke dienstverlener op het gebied van veiligheid. 

 • Ekris BMW en Mini Utrecht

  Ook als de installaties niet door ons zijn aangelegd, kunt u bij Madern Techniek terecht voor Service & Onderhoud.

 • King Brother Nootdorp

  In de nabijheid van het Van der Valkhotel langs de A12 in Nootdorp wordt een bedrijfsgebouw gerealiseerd voor P. de Koning,  voor de werktuigbouwkundige installaties is Madern Techniek aangetrokken.

 • De Nieuwe Basis te Doorn

  Stichting de Basis in Doorn biedt dienstverlening op het vlak van (na)zorg, hulpverlening, training en coaching aan werknemers met geüniformeerde beroepen. In opdracht van Strukton Worksphere verzorgt Madern Techniek de complete sanitaire-, elektrische installaties en de meet en regeltechniek.

 • Ford Volvo garage te Lijnden

  Stern bedrijven Van Kalmthout Auto en Svala Auto richten blik op toekomst.

 • Pantarijn Kesteren

  Voor de nieuwe school van het Pantarijn in Kesteren heeft Madern Techniek opdracht gekregen om de complete W-installatie realiseren.

 • 95 Appartementen Hilversum

  Van kantoorterrein naar levendige woonwijk

  Woningcorporatie de Alliantie en de gemeente Hilversum hebben de eerste plannen voor de herontwikkeling van het Lucentterrein in concept klaar. Het 3,5 hectare grote kantoorterrein transformeert de komende jaren tot een nieuwe onderscheidende, levendige, gemengde woon-werkbuurt in Hilversum. Zeer centraal gelegen nabij winkels, station en stadscentrum. In het concept plan komen ongeveer 300 woningen. Intussen is het nieuwe kantoor van de Alliantie gereed en in gebruik. 

<< < 1 2 34 > >>