Meet en regeltechniek

De besturing, de meet en regeltechniek vormt het hart van iedere technische installatie. Of het nu gaat om een eenvoudige CV-installatie of een complex gebouwbeheersysteem inclusief warmtepompen en bodemopslag: onze gespecialiseerde medewerkers zorgen altijd voor de meest efficiënte aanpak. 

Regeltechniek is de techniek om een systeem een bepaald gewenst resultaat te laten produceren door het werkelijke resultaat te meten, te vergelijken met de gewenste waarde en bij afwijking het systeem bij te sturen. 
 

Uw betrouwbare partner in meet en regeltechniek 

Hoe dat meet en regeltechniek wordt ingezet binnen uw bedrijf is sterk afhankelijk van uw pand en uw gebruik. Wij denken graag met u mee over wat voor uw situatie de beste optie is. Bij ons bent u altijd verzekerd van goed opgeleid personeel en advies op maat. 
 
Bekijk onze projecten waarbij wij meet en regeltechniek toepassen. Daar zijn we trots op! 
 
Wij gaan voor slimme oplossingen. Wij zijn een totaal installatiebedrijf, wat betekent dat wij u ook op het gebied van verwarming, koeling en sanitair altijd van dienst kunnen zijn. 
 

Betrouwbare partner in meet en regeltechniek 

Bespreek vandaag nog uw meet en regeltechniek werkzaamheden met een van onze medewerkers. Madern Techniek onderscheid zich van andere meet en regeltechniek bedrijven, omdat wij bij elke opdracht denken:
 
  • Hoe zouden wij het zelf willen? 
  • Welke werkwijze is efficiënt? 
  • Hoe werken we optimaal samen? 
  • Hoe wordt het leven in dit gebouw comfortabel en duurzaam? 
Dit zijn onze uitgangspunten die bij ieder project grote voordelen opleveren voor onze opdrachtgevers.
 
Als u kiest om de meet en regeltechniek te laten doen door Madern Techniek kiest u niet alleen voor een inhoudelijk goed systeem maar ook voor een oplossing. Onze technici zien in hoe het beter en efficiënter kan. 
 
We streven continu naar duurzame en slimme oplossingen voor klimaatbeheersing per woon- of werkplek, betrouwbare brandmeld-, ontruiming- en beveiligingsinstallaties, energie zuinige sanitaire- en elektrotechnische installaties voor zowel utiliteit- als woningbouw... en nog veel meer. 
 
Madern Techniek ontwerpt, installeert en onderhoudt. Met kennis van zaken en oog voor de toekomst. 
 
Vraag advies aan
 

meet en regeltechniek madern techniek

 

 

 

Projecten