Loodgieter Veenendaal

Heeft u een lekkend dak, een lekkende cv-ketel of een douche die maar blijft lekken? Dan kunt u nu meteen contact opnemen met de loodgieter en die kan het vaak vrij snel verhelpen. Uiteindelijk is een loodgieter onmisbaar. Een loodgieter kan veel van uw problemen verhelpen.

Madern Techniek B.V. is een totaalinstallateur. Ook als u op zoek bent naar een loodgieter kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen niet alleen de waterinstallatie aanleggen, maar u ook een geïntegreerde oplossingen bieden samen met elektrotechniek en klimaatbeheersing. Wij zijn namelijk een SEI-gecertificeerd installatiebedrijf.

Dringend een loodgieter nodig?

Als u per direct een loodgieter nodig heeft in Veenendaal of de omgeving van Veenendaal, neem dan direct contact met ons. We begrijpen dat u snel geholpen wilt worden. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die u altijd kunt benaderen als u een loodgieter nodig heeft? Ook dan bent u bij Madern Techniek BV aan het juiste adres. Bij ons bent u altijd verzekerd van goed opgeleid personeel en advies op maat.

Neem contact op

Wat zijn de werkzaamheden van onze loodgieters?

Als u zich afvraagt of Madern Techniek voor uw probleem een oplossing heeft, is ons antwoord simpelweg: ja. Ook als uw probleem niet direct onder loodgieterswerkzaamheden valt. Wij zijn een totaalinstallatiebedrijf, wat betekent dat wij u op het gebied van verwarming, koeling, water en sanitair en ook meet- en regeltechniek altijd van dienst kunnen zijn.

Lees meer over Madern Techniek

Installatiebedrijf Veenendaal

Wij stellen hoge eisen aan onze kwaliteit en duurzaamheid en dus ook aan onze loodgieters. Omdat we bij iedere opdracht denken:

  • Hoe zouden we het zelf willen?
  • Welke werkwijze is het meest efficiënt?
  • Hoe werken we zo optimaal mogelijk samen in het bouwteam?
  • En hoe wordt het leven of werken in dit gebouw comfortabel en duurzaam?

Dit zijn onze uitgangspunten die bij iedere loodgieter van Madern Techniek in Veenendaal.

Bij Madern Techniek werken alleen vakmensen. Technici die denken vanuit de oplossing. Die inzien hoe het beter en efficiënter kan. Niet voor niets wordt regelmatig een beroep gedaan op ons probleemoplossend vermogen. Toch krijgt u het beste resultaat – en rendement – als u ons vanaf het begin inschakelt. Met geïntegreerde oplossingen komen wij onze afspraken na – altijd!

Madern Techniek ontwerpt, installeert en onderhoudt.

"Met kennis van zaken en oog voor de toekomst." 

En dat geldt zeker voor onze loodgieter!

Ja! Ik wil een goede loodgieter

Projecten