Elektrotechniek

Zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten staan wij garant voor professioneel ontwerp, punctuele levering,  vakkundige installatie en het betrouwbare onderhoud van complete elektrotechnische installaties. Wij hebben een breed scala aan installaties opgeleverd in onder andere kantoor- en bedrijfsgebouwen, scholen, instellingen, accommodaties, winkels en bij industriële projecten.

Verlichting

Noodzakelijk, nuttig, sfeerbepalend en…. energieverslindend? Dat hoeft niet als wij een doordacht lichtplan opstellen, waarbij we rekening houden met architectuur,  functionaliteit, gebruik, wettelijke normen en regelgeving, duurzaamheid  - en natuurlijk uw budget.

Inbraak- en brandmeldsystemen

Inbraak en brand brengen niet alleen mensenlevens in gevaar, maar tevens de toekomst van uw bedrijf. Op basis van een gedegen risico-inventarisatie leggen we een passend, betrouwbaar systeem voor u aan. U kunt bij ons terecht voor onder andere elektronische beveiliging (ook draadloos), brandmeldsystemen, toegangscontrole, beveiligingsverlichting en camerasystemen CCTV.

Data en communicatie

Iedere bedrijfsvoering is voor een groot deel afhankelijk van optimaal dataverkeer en storingsvrije communicatie. De goede infrastructuur is hiervoor de essentiële basis. We zorgen voor een uitgekiend bekabelingssysteem, afgestemd op de wensen en eisen van de gebruiker.

 

 

Gerelateerde projecten